Logo Pic
Apuleius 2024. szeptember 26.

HIVATALOS: Pinsoglio marad fekete-fehérben

pinsoglio_carlo_palyan.jpgA mai nap a szerződéshosszabbítások napja volt Torinóban. Azt követően, hogy a Juventus bejelentette Samuel Mbangula szerződésének meghosszabbítását, a klub hírt adott arról is, hogy a korábbi szerződését egy esztendővel meghosszabbítva, Carlo Pinsoglio 2026-ig írt alá. 

"Carlo Pinsoglio jelenléte olyasvalami, ami egyszerűen elengedhetetlen mindannyiunk számára. Az öltöző számára, a klub és a szurkolók számára is.

Így örömmel jelentjük be, hogy Pinsoglio a Juventusszal folytatja utazását, azt követően, hogy ismét meghosszabbította szerződését, 2026 június 30-ig.

Hűség és értékek: ez az a két szó, amelyek a legjobban leírják Carlo Pinsogliót, aki az akadémián indult, hogy azután hosszú pályafutást élvezzen az első csapatnál, majd évekkel ezelőtt visszatért Torinóba, miután tapasztalatot gyűjtött más olasz kluboknál.

Értékek: amikor erről az eszméről van szó, kevesen képviselik jobban nála, minden nap az edzésen vagy amikor pályára kell lépnie. 

Pinso egyszerűen egy közülünk, s továbbra is az marad." - szól a kapus szerződésének meghosszabbításáról a Juventus honlapja.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Brutális turné közeleg 2025 elején
KoaX • 6 nap
Az Iron Maiden duplázik Budapesten
sunthatneversets • 2 nap
Motta megoldást keres a Juve gólaszályára
venember83 • 3 nap
A Napoli elleni mérkőzés
Apuleius • 6 nap
Elhunyt Totò Schillaci
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
Egy figyelemreméltó poloska a gyűjteményben - Vasarhelyecoris ophthalmicus
A Proceedings of the Entomological Society of Washington lapban publikálta 1994-ben Harry Brailovsky és Ernesto Barrera a Largidae család egy új genuszát, a Vasarhelyecoris-t és vele együtt a Vasarhelyecoris ophthalmicus -t. A holotípust a Szipókás rovarok gyűjteményében őrizzük, a paratípus…
Az autizmus felnőttkori jegyei, ha magadra ismersz
Társadalmunk az autizmus kérdésköre mentén jobbára azzal foglalkozik, hogy az autista gyerekeket hogyan oktatjuk és támogatjuk és hogyan fognak tudni a társadalomba integrálódni. De ezek a gyerekek egyszer mindenképpen felnőnek és felnőttként ugyan ki foglalkozik velük? Még ennél is fontosabb kérdés…
>