Moped blog

Moped blog

Lángoló Peugeot a 2. kerületi Bimbó úton - videókkal

2015. július 10. - gus

Délután 2 körül pöfögtem el gyanútlanul egy Peugeot mellett a Bimbó úton, amikor az út szélén parkoló autó irányából a füst megcsapott. Lepattantam a napszítta piros Puch Maximról, és elkezdtem tárcsázni a tűzoltókat, de az egyik kapualjból szóltak, hogy ők már hívják a 105-öt. A kocsi motorja alatt a földön kezdődött a tűz, aztán az egész eleje lángba borult.

Az első kerekek durrantak ki először. Ezt hallhatták meg azok a környékbeli lakók, akik a látványra nem figyeltek fel.

Az első kerekek kidurranása volt az első hanghatás

Aztán a 11-es busz sofőrje húzta félre a menetrend szerinti buszt, és kezdte el az oltást egy poroltóval. Sajnos nem járt nagy sikerrel. A tűzoltók kb. 10 perc alatt értek ki, gyorsan eloltották a tüzet, de a kocsi addigra már szinte teljesen kiégett.

 

A 11-es sofőrje a poroltóval

Remélem, nem szándékos gyújtogatás történt. A lángoló autót megpillantva sokan félreálltak kocsival videózni, és a szomszédos házak lakói is hamar megjelentek a járdákon.

 

A tűzoltók közül a Rózsadombi ÖTE ért először a helyszínre

 ♠  ♠  ♠

Ha van olyan típusú mopeded Budapest környékén, amiről még nem írtunk, és egy rövid tesztre szívesen kölcsönadnál, akkor ezt kommentben jelezd, és mi örömmel írunk róla. (A felhívást lásd itt.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://moped.blog.hu/api/trackback/id/tr527615714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása